Salmon Fishcakes

IMG_4561

Ingrediente:

200 gr file de somon proaspăt

4 cartofi

100 gr mazăre

100 gr porumb dulce

Pesmet

Sare

Piper

Asezonează somonul cu sare si piper și dă-l la cuptorul preîncălzit, la 200 grade Celsius, pentru 7 minute.
Cartofii tăiați cubulețe se fierb până când sunt aproape făcuți.
Mazărea și porumbul se țin la aburi pentru 4 minute.
Cartofii se pisează foarte ușor. Este important să avem o textură fină. Adaugă somonul, mazărea, porumbul, sare și piper după gust, toate într-un bol. Omogenizează până când ajungi la consistența dorită.
Fishcake-urile vor avea aspectul unor burgers (aprox 9 bucăți). Se dau prin pesmet, apoi la cuptor pentru 20 de minute.


Salmon Fishcakes


Redactor: Nori Bancu

Editor: Nori Bancu

Foto: arhivă personală Nori Bancu


logo12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri ca acesta: