Old Hollywood Glamour by Bianca Racoți

  • Make-up
  • 5-2-2
  • 6-2-2

1. Tenul este pregătit prin demachiere și tonifiere. Aplicăm o bază de machiaj, camuflăm cearcănele și apoi aplicăm fondul de ten pe care îl vom fixa cu pudră pulbere.

2. Conturăm sprâncenele și sculptăm fruntea, nasul, zona pomeților și bărbia cu o pudră bronzantă. Evidențiem pomeții cu un blush de culoare oranj. Aplicăm pe întreaga suprafață a pleoapei un primer. Pe pliul pleoapei, aplicăm un fard oranj deschis pe care îl difuzăm spre arcadă.

3. Aplicăm același fard pe pleoapa inferioară. Conturăm pliul cu un fard maro deschis. Din colțul intern aplicăm către centru un fard nude.

4. Partea inferioară a ochiului o conturăm cu un fard maro închis și îl blenduim cu un fard maro deschis. Aplicăm un creion de culoare bej pe mucoasa ochilor. Iluminăm colțul intern al ochiului, arcada și pomeții cu un fard auriu, sidefat.

5. Trasăm o linie subțire de tuș, rimelăm genele și aplicăm genele false.

6. Realizăm conturul buzelor cu ajutorul unui creion de buze roșu. Umplem buzele cu un ruj de culoare roșu închis și, la final, tapotăm buzele cu pudră pulbere pentru un aspect matifiat.


Old Hollywood glamour by Bianca Racoți


Redactor: Bianca Racoți

Editor: Mona Lisa

Foto: Octavian Liviu Vasile 

Model: Ana-Maria Alecsandru


logo12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri ca acesta: