Learn to love cooking

  • IMG_2485
  • IMG_2486

Îmi amintesc cu drag de copilărie și de zilele petrecute cu mama în bucătărie. Încerc să-mi imaginez prăjiturile mele preferate și amestec în minte toate ingredientele!

De fiecare dată când am timp, revin cu plăcere la vechile cărți de bucate.

Fie că vreți să petreceți o după-amiază relaxantă la bibliotecă, răsfoind o carte pentru deserturi, bucătaria chinezească, tehnici de decorare pentru torturi și cupcakes, sau aveți deja acasă câteva dintre acestea, cărțile de bucate se dovedesc a fi interactive și practice.

Old fashioned sau nu, este musai ca fiecare dintre noi să avem câteva cărți de bază, cu rețete și tehnici de gătit. Iată câteva must-have-uri: o carte despre frământarea și coacerea pâinii, „Masterchef cookery book”(este un curs esențial) și o carte pentru prăjituri. Apoi, la alegere, puteți opta pentru rețetele din bucătăria internațională preferată. Cam atât! Mă întorc la citit.

Urmează o nouă rețetă, în curând!

Nori Bancu

Foto: arhivă personală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri ca acesta: