Urban Cocktail by Sahra Design

11139867_10155373558590043_1942278769_n

Vibrația anului 2015 în materie de culori este turcoazul. Ador să o port pe pielea bronzată sau în contrast cu materiale nude și aurii. Turcoazul intră în modă cu un plus: este pastila antistres pentru purtător, dar și pentru privitor. Induce calm, răbdare și atrage energii pozitive.

Mi-am dorit să construiesc o apariție diafană și am pornit de la fusta Tutu. Am optat pentru o rochie de prințesă, păstrând încă din copilărie sentimentul de „I should have one of those!”. Sunt o romantică incurabilă și iubesc tot ceea ce este delicat. Mișcările pline de grație executate de balerine mi-au fost sursă de inspirație pentru rochia Fairy Tale care face parte din colecția Urban Cocktail. M-am aflat într-un moment în care am ajuns să cos pe un cloș amplu, manual, mii de bucățele de tul turcoaz. Timpul necesar realizării rochiei a fost de 21 de zile. Pentru un plus de senzualitate, am adăugat câteva pene de păun și am presărat cristale ce i-au dat rochiei un aer luxuriant.


Urban Cocktail by Sahra Design


Redactor: Ina-Ela Cherim

Editor: Mona Lisa

Foto: arhivă personală Ina Ela-Cherim


logo12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri ca acesta: