Editorial Nr. 1 Limited Edition

12-2-2

12-2-2

Iarna se identifică cu speranța. E atât de naivă, de melancolică și de pură! Miroase a brad. A parfum de sărbătoare. E plină de suflet. De primele fire de păr albe. De dor. Și de nevinovăție. De culoare. Și de noi orizonturi și încercări. E plină de mister și de necunoscut. De atracție. Și de un strop de marțipan călător, de pe alte meleaguri. O atmosferă magică într-o căsuță de turtă dulce. O iarnă parfumată ce îmi îmbată simțurile.

E vremea pentru un vin fiert cu felii de măr, coji de portocală și scorțișoară. Un vin roșu ca sângele ce asteaptă să fie încălzit. Un vin dulce și aromat. Uneori, în nopțile friguroase și reci, îl îmbrac cu anason stelat și presar o mână de stafide însetate ca să-i țină de urât. Iar în nopțile cu aer alb, ador ceaiul cu ghimbir ras și lămâie proaspată. Și o carte bună. Sau o revistă. O revistă cu gust de cozonac. Aburindă și gata să fie savurată!

La început de an, îmi creionez în mintea mea o listă de priorități și valori. Anul acesta, Revista Cuvinte… e cap de listă! Revista cu aromă de frumos. De artă. De hrană. Hrană pentru sufletul nostru!


Limited Edition by Mona Lisa


 

Foto: Octavian Liviu Vasile, Art Editor


logo12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri ca acesta: