De ce să vii la concertele „eMenTi Star Academy” by Mihai Trăistariu?

Joi, 16 iunie 2016, a avut loc concertul organizat de către școala de muzică „eMenTi Star Academy” by Mihai Trăistariu. Evenimentul s-a desfășurat în Club Doors, iar elevii acestei școli devoratoare de talente au susținut o serie de momente artistice.

De ce să vii la concertele școlii de muzică „eMenTi Star Academy”? Păi, e simplu: muzică de calitate, prestații artistice live, relaxare alături de familie sau prieteni. De asemenea, susții și încurajezi tineri artiști și îți garantez că vei rămâne uimit să vezi copii cu vârsta cuprinsă între 6-10 ani care cântă dumnezeiește.

Timp de 4 ore am auzit foarte multe voci deosebite: unele în formare, altele foarte bine pregătite și care, pur și simplu, îți ridicau părul de pe mâini… Șlagăre naționale și internaționale, cover-uri ale pieselor autohtone, o varietate de note și simfonii.

„A fost cel mai frumos, dar și cel mai lung concert eMenTi Star Academy de până acum, din toate cele 10. Poate și pentru că toți elevii mai vechi au prins virusul cântatului. În decembrie avem și primii absolvenți, nu știu când au trecut cei 3 ani.” ne-a declarat Mihai Trăistariu, fondatorul „eMenTi Star Academy”

Senzația serii a fost Răzvan Decu, un tânăr de doar 6 ani, care a impresionat publicul atât prin energia accentuată, cât și prin vocea sa. Deși era răgușit, Răzvan s-a prezentat la eveniment și a susținut momentele artistice ca un adevărat profesionist. Alte nume care au răsunat pe scena clubului Doors sunt: Luana Floarea, Mady Suditu, Isabela Ungureanu ș.a.m.d.

Seara s-a încheiat cu noul single semnat Mihai Trăistariu – „Iau vara la mișto”, ce se anunță a fi hitul verii în acest an.


De ce să vii la concertele „eMenTi Star Academy” by Mihai Trăistariu?


Redactor: Ionuț Chirică

Editor: Mona Lisa

Video: Delta Litoral Travel


logo12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri ca acesta: