Constelații familiale… sau cum să redeschidem calea către sursa vieții: IUBIREA

13820352_10154166075789504_1692581961_n

Constelaţiile familiale reprezintă o metodă terapeutică ce are ca obiectiv restabilirea echilibrului familial şi organizaţional. Noi facem parte dintr-un neam şi viaţa noastră este strâns legată de cea a părinţilor şi străbunilor noştri. Constelaţiile ne ajută să ne simţim sau să fim din nou compleţi atunci când toţi cei care aparţin sistemului nostru familial şi-au găsit/ primit un loc în inima noastră. Raportarea la străbuni defineşte într-o mare măsură legăturile, drepturile, datoriile şi identităţile care structurează fiinţa umană, atât în cultură, cât şi în biografia sa.

Cu ajutorul Constelațiilor putem pătrunde în spațiul din interiorul nostru, acolo unde iertarea, împăcarea, compasiunea și reconcilierea cu trecutul nostru, cu familia noastră ne redeschid calea către sursa vieții – IUBIREA. Se lucrează pe rădăcinile familiale, pe eşecurile din cadrul acesteia, asupra secretelor de familie şi a zestrei psihologice moştenite din generaţie în generaţie, pe momente cheie ale istoriei familiale: schimbări pe scară socială, falimente, averi pierdute/confiscate, participări la războaie, decese premature, alcoolism, condamnări la închisoare, divorţuri, suicide, mutări şi schimbări de domiciliu repetate, accidenţe, o boală gravă a unui străbun, abandonuri, adopții, etc. Fiecare participant își va alege o temă. Temele care pot fi abordate în cadrul unei constelații familiale sunt: cum să ai o relație funcțională cu părinții tăi, cum să depășești momentul pierderii unei persoane dragi, cum să-ți depășești problemele de sănătate care îți afectează stilul de viață, cum să depășești abuzuri fizice sau psihice cu care te-ai confruntat într-un anumit moment al vieții tale, cum să depășești trauma unui avort/viol, cum să înțelegi consecințele emoționale și energetice ale unei adopții, cum să-ți recâștigi motivația în viața personală sau profesională, cum să-ți depășești interdicția de a fi mai fericit, cum să te eliberezi de sentimentele repetate de rușine, respingere sau vinovăție.

Ce câștigi dacă participi la Constelații familiale? Elimini tensiunile, încordările și conflictele cu membrii familiei și ușurezi comunicarea cu aceștia, îți crește gradul de conștiență asupra unor aspecte intrapersonale și interpersonale, dobândești capacitatea de a (re)deveni centrat și prezent, cât și de a elibera tensiunea acumulată pe termen lung, conștientizezi diferite probleme specifice din viața personală și găsești posibilități de a le rezolva, îți revendici locul pe care îl ocupi în viața sau în familia ta și îți recuperezi puterea personală. De asemenea, dobândești capacitatea de a conștientiza anumite aspecte din propria viață care până acum erau „în ceață” (ex: situaţia financiară, relaţia cu mama, relaţia cu partenerul, relaţia cu banii, relaţia cu şeful).

Cursul va fi susținut de dr Catălin Ilie, infoenergoterapeut, maestru Karuna, terapeut Thetahealing, radiestezie, Reiki.

Programul: Sâmbătă, 30 iulie 2016, de la ora 10.00 până la ora 18.00. Duminică, 31 iulie 2016, de la ora 10.00 (în funcţie de numărul participanţilor şi desfăşurarea constelaţiilor, cursul se finalizează în intervalul 17.00 – 19.00).

Locația: Social Hub Forte Life, Constanta

Pentru mai multe detalii:

Andreea Chiriac

Tel: 0743534671

E-mail: andruta2482@yahoo.com


logo12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri ca acesta: