Comfort food

  • FullSizeRender
  • IMG_2460
  • IMG_2464
  • IMG_2465

Fie că vreau să văd un film sau să petrec o dupa-amiază liniștită cu prietenii, o gustare rapidă îmi va satisface papilele gustative și îi va încânta pe cei dragi. Aceste gustări sunt my guilty pleasure! Rapide, gustoase și la îndemâna oricui. Prietenii mei le adoră! Sunt alegerile perfecte pentru vizitele neasteptate sau serile deloc pretențioase alături de familie sau iubit.

Bruschettele sunt un starter versatil. Eu am optat pentru: pesto, brânză cremoasă, roșii, frunze de salată verde(iceberg, rucola), ardei gras roșu și avocado. Vă puteți alege un mix de pâine, de la cea neagră, cu semințe, albă, până la baghetele franțuzești. Le tăiați felii și le dați la cuptorul încins în prealabil, pentru 3/5 minute. Apoi le ungeți cu ulei de măsline(însoțit de usturoi, sare și piper). Adăugați, după preferință, brânză, roșii cherry, ardei gras cubulețe, frunze de salată. Sau brânză, pesto și roșii cherry. Pentru avocado toast, veți avea nevoie de câteva felii de pâine(neagră sau cu semințe) și doi avocado copți(textura lor este moale). Tăiați avocado în două, scoateți sâmburele și, cu ajutorul unei lingurițe, scobiți miezul. Pasați conținutul într-un bol, adăugând sare, piper și lamâie, după gust. Feliile de pâine se rumenesc la toaster. Apoi, întindeți pasta de avocado pe acestea.

Grilled sandwich-urile sunt preferatele mele. Combinația ideală este cea cu brânză feta, pesto și roșii. Cred că voi încerca și eu unul.

Vă invit să dați frâu liber imaginației!


 Comfort food


Redactor: Nori Bancu

Editor: Mona Lisa

Foto: arhivă personală Nori Bancu


logo12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri ca acesta: