Anunț Concursul Internațional de Literatură „Cuvinte…”

Anunț: Modificare dată limită – 20.09.2016

Acest aspect se datorează volumului mare de cereri primite, dar și numărului crescut de documente ce nu armonizează cu prevederile Regulamentului. Astfel, aveți posibilitatea de a retrimite e-mail-ul, respectând pașii specificați mai jos. Vă mulțumim! Succes!!

Echipa Cuvinte…

*Greșeli frecvente: documente arhivate (textele, CV-ul literar și fotografia se atașează individual), texte culese în alte fonturi/corpuri (textele trimise vor fi culese în Times New Roman, corp 14, cu diacritice), atașarea fotografiei în cadrul CV-ului literar (fotografia se trimite individual, în format .JPEG), fotografii ce au latura mare de maximum 20 cm (fotografie în format .JPEG, cu latura mare de minimum 20 cm), lipsa adreselor de corespondență (poştă, e-mail, nr. de telefon).

cropped-sigla.jpg

Regulament:

Revista „Cuvinte…”, Fundația „Gaudeamus”, Universitatea „Tomis”, Liceul „Gaudeamus” Constanța, Centrul de activități „Primii Pași”, Organizația non-guvernamentală „Arteon Studio” (instituții partenere) organizează Ediţia I a Concursului Internaţional de Literatură „Cuvinte…”

Concursul de literatură se desfăşoară pe două secțiuni: poezie şi proză scurtă. Lucrările vor fi expediate (în format electronic) la adresa de e-mail: concurs@revistacuvinte.ro

În cadrul acestui concurs pot participa creatori de literatură din ţară şi din străinătate, indiferent de vârstă sau afiliere la U.S.R. şi alte asociaţii scriitoriceşti, cu volume publicate sau texte nepublicate.

Tema impusă este iubirea sub toate formele ei.

Textele trimise vor fi culese în Times New Roman, corp 14, cu diacritice (cel mult 4 pagini A4 pentru secţiunea proză scurtă și/sau o singură poezie pentru secțiunea poezie, în limba română, respectând caracterele de redactare menționate). Expedierea se va face în perioada 20.08.2016 – 10.09.2016 (data limită). Pentru ambele secţiuni textele se semnează cu numele real (dacă autorul doreşte să fie publicat sub pseudonim va specifica acest aspect).

Se anexează un CV literar (font Times New Roman, corp 14) care va cuprinde şi adresele de corespondenţă (poştă, e-mail, nr. de telefon) şi o fotografie în format JPEG, cu latura mare de minimum 20 cm.

Vom confirma primirea textelor imediat ce acestea ne parvin. (Lipsa confirmării este echivalentă cu neînscrierea textelor la jurizare)

Textele care nu respectă prevederile acestui regulament sau care nu trec de verificare cu programul de detectare a plagiatului vor fi eliminate din concurs.

www.revistacuvinte.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri ca acesta: