Cuvinte pentru dragoste…

1-noise

Sunt cuvinte plămădite din adâncul gândurilor. Sunt cuvinte pe care le frământ cu dor și dragoste în nopțile cu aer alb. Sunt cuvinte pe care le pun la dospit în mine, de teamă că eliberarea lor într-un mediu lipsit de drojdie nu le-ar mai facilita creșterea în simțiri. Sunt cuvinte pe care le culeg din tine și le plantez în mine, așteptând să crească. Sunt cuvinte pe care le nasc în somn atunci când te visez și dimineața rămân înmărmurită, în timp ce ochii mei îți întâlnesc ochii.

Sunt cuvinte care respiră. Respiră să te vadă. Respiră teama de a nu te pierde. Cuvinte ce-ți respiră pielea moale în timp ce dormi și tu nu le auzi mirosul. Cuvinte fără aer. Cuvinte cu frica de movul ce doarme-n noi. Un mov ce într-o zi îmi va da albastrul si te va lăsa roșu. Cu sete de mine. Cuvinte cu patos. Cuvinte pe care aș vrea să le strig într-o piață agitată. S-ar face liniște în toată nebunia mea! Sunt cuvinte pe care le spun în sinea mea și uit să le mai rostesc… Și totuși ți le șoptesc, fragil, prin zâmbete. Prin îmbrățișări. Prin dansurile noastre matinale. Sunt cuvinte pline cu dor care te strigă de la distanță, dar tu nu le auzi.

Sunt cuvinte. Cuvinte cu dor. Cuvinte cu viață. Cu galben. Roșu. Chiar și cu oranj. Uneori mă zăpacești și mă pierd. Mă încurc în ele și le amestec. Sunt cuvinte tăcute. Cuvinte care tac. Cuvinte făcute să simtă. Sunt cuvinte care aud. Aud îmbrațișări. Aud zâmbete. Aud pașii care dansează. Sunt cuvinte naive. Cuvinte care se tem să rănească sau să fie rănite. Sunt cuvinte care iubesc. Iubesc în tăcere. Iubesc zâmbetele, iubesc îmbrățișările. Iubesc să te vadă dimineața. Iubesc pașii stângaci care nu știu încă să danseze și care mă calcă uneori. Și mă doare.

Sunt cuvinte care dor. Cuvinte care vibrează. Cuvinte care dansează. Cuvinte care trăiesc în culori sau mor în ochii triști. Sunt cuvinte. Cuvinte umane. Cuvinte cu suflet. Cuvinte cu mâini ce îți mângâie chipul. Cu mâini ce te strâng în brațe. Cuvinte cu picioare ce încearcă să nu te calce ca să nu te rănească. Cuvinte cu ochi ce vorbesc. Cu ochi ce te privesc. Cu urechi ce te aud. Cuvinte fără corzi vocale. Cuvinte mute. Ce n-au curajul să-ți vorbească… Sunt cuvinte pe care nu le voi uita. Cuvinte ca „TU”. Cuvinte ca tine. Blânde, pline, calde. Întregi. Cuvinte ce te definesc și îmi amprentează sufletul. Cuvinte cu care mă hrănesc. Cuvinte ca artă, eleganță, iubire de frumos. Cuvinte fără de care sunt goală și fadă. Cuvinte…


Cuvinte pentru dragoste…


Redactor: Mona Lisa

Editor: Mona Lisa

Foto: Octavian Liviu Vasile


logo12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri ca acesta: